OVER MIJ

Ik ben dus Celine, getrouwd met mijn lief, moeder van 3 en stiefmoeder van 2 kinderen.

Ik heb na 15 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben de overstap gemaakt naar een eigen praktijk voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

In het onderwijs haalde ik veel meer energie en voldoening uit de individuele begeleiding van leerlingen en studenten dan uit het klassikaal aanbieden van lesstof. Dus was het voor mij op een gegeven moment tijd om deze nieuwe weg in te slaan. Ik ben opgeleid in Nijmegen aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie. Ook heb ik de medische en psychosociale basiskennis gehaald aan de Energie School in Den Bosch.

Mijn liefde voor de haptonomie ontstond door de manier van benaderen, de oprechtheid, de aandacht voor fysiek medemenselijk contact. Dit paste heel goed bij mij als mens. Ik ben overtuigd dat wij als sociale wezens een basisbehoefte hebben aan genegenheid en werkelijke verbinding. Ik geloof dat dit de sleutels zijn tot het dichter bij jezelf komen, zodat je kunt leven vanuit je eigen kern.

Mijn belangrijkste waarden zijn integriteit en transparantie. Dat is wat je in mij aantreft, als mens en als therapeut. Wil je meer weten over wie ik ben als therapeut klik dan op het kopje ervaringen. Bovendien houd ik een blog bij die ook te volgen is via mijn facebook pagina, als je dat volgt krijg je een goede indruk van waar ik voor sta.