HAPTOTHERAPIE

Loop je vast in je gevoel?

Vind je het lastig om je grenzen aan te geven waardoor je steeds weer je eigen welzijn ondergeschikt maakt? Heb je al vroeg geleerd om je emoties te onderdrukken waardoor het nu moeilijk is om bij je gevoel te komen? Verlang je ernaar om meer verbinding te voelen met je lichaam en minder in je hoofd te zitten?

Ik bied je gevoelsbelevingen aan waardoor je leert wat jouw patronen zijn en nog veel belangrijker, je kunt gaan ervaren hoe het is om buiten je eigen patronen te handelen. De meerwaarde van haptotherapie zit in die gevoelsbeleving. Dus niet alleen snappen wat je doet, waarom je dat doet en hoe je het anders wilt doen, maar voelen hoe het is om meer keuzes toe te voegen aan datgene wat je al goed kunt. In verbinding met mij mag je ontdekken wie jij in wezen bent, wat jouw verlangens zijn en hoe je meer vrijheid kunt voelen om die verlangens te bereiken.

Afhankelijk van de hulpvraag mag je ervan uitgaan dat een traject bij mij tussen de 5 en 10 sessies van 1 uur duurt. Het is natuurlijk lastig te zeggen, omdat het op jou persoonlijk afgestemd wordt, maar dan heb je een indruk van de gemiddelde duur van een traject bij mij.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.