Ik ben eerlijk, transparant, maatschappijkritisch en een tikkeltje eigenzinnig.

Ik deel mijn leven met mijn lief, Pierke, en samen hebben we 5 kinderen. Ikzelf mocht, na wat oefenen met 2 leuke bonus dochters, 3 geweldige kindjes krijgen met Pierke.  We proberen ieder op ons eigen manier de wereld een beetje mooier te maken.

De geboortes van onze kinderen waren stuk voor stuk bijzondere en tegelijk doodgewone gebeurtenissen. In een sfeer van vertrouwen en intimiteit zijn ze alle 3 thuis in bad geboren. Deze ervaringen hebben mij iedere keer vervuld met zelfvertrouwen, trots en heel veel liefde. Vanuit mijn wens de wereld een beetje beter te maken en mijn kennis over prenatale psychologie, bevallingstrauma’s en vrouwenrechten help ik aanstaande ouders om ook van hun bevalling zo’n positieve ervaring te maken.

Ik hecht heel veel waarde aan verbinding.

Verbinding met ons ware zelf, met de wereld waarin we leven en de mensen die onze wegen kruisen.  Als je in verbinding met jezelf bent kun je diepgaande relaties met anderen aangaan. Je kunt anderen werkelijk toelaten in je hart en jezelf delen. Dat geeft het leven zin.

Ik probeer zo trouw mogelijk aan mezelf te zijn, gehoor te geven aan mijn intuïtie en transparant te zijn over mezelf. Zo kan ik jou het beste helpen met het thema waarmee je naar mij toekomt. Zij het voor haptotherapie, of voor zwangerschapsbegeleiding.